За нас

Ние предлагаме висококачествени МДФ врати за всеки дом на едни от най-добрите цени в индустрията. Нашата мисия е да предложим качествен и стилен продукт на достъпна цена.

Осъществяването на идея за интериор на къща или апартамент зависи от много фактори. Такива са осветлението, мебелите, качеството на използваните материали, декорацията, подредбата и не на последно място – вратите. Те могат да променят цялостия вид  на стаята, да създадат уникален стил и дори да увеличат пространството. Интериорните врати имат способността да фокусират вниманието върху определени детайли. В допълнение, те предоставят възможност за създаване на комфорт, уединение и уют.

Качествени продукти

Нашите МДФ врати се изработват с внимание към детайла и качеството за да може всички клиенти да останат доволни от крайния резултат. Вратите ни идват в комплект с каси, первази, брави, дръжки и панти.

Достъпна цена

Ние предлагаме едни от най-добрите цени в индустрията, за да може всеки дом да си позволи качествена, сигурна и стилна врата за своя дом.

Обслужване

Нашият екип е изграден от множество професионалисти с многогодишен опит. Винаги се стараем към подобряването на обслужването и услугите който предлагаме.